LunaLight Ajándék

Az ötlettől a megvalósításig

Ékszert ajándékba?

2016. október 06. 17:59 - ESC design

Bár az ékszer elég népszerű ajándék, mégis sokan ódzkodnak tőle, hátha nem jó méretet/színt/formát választanak, ráadásul a csomagolásukat sem mindig egyszerű elkészíteni. Ez a poszt most főként azoknak szól, akik valamiért félnek ékszert ajándékozni.


Mit kell végiggondolni?

1. Az ajándékozott milyen típusú ékszereket hord

Hiába találod meg a legszebb fülbevalót, ami tökéletesen passzolna az illető szeméhez, ha nincs is kilukasztva a füle. Persze ez egy elég kisarkított példa, de érdemes először végig gondolni, milyen ékszereket hord szívesen az, akinek vásárolni szeretnénk. 

2. Méret probléma

Fülbevaló és nyaklánc esetében ezen nem kell aggódnunk, de karkötőnél és gyűrűnél nem árt, ha tudjuk a csukló-, ujjméretet. Ha nem tudjuk biztosan, vagy mérjük le az egyik meglévő gyűrűjét, vagy olyan helyről vásároljunk, ahol van mód cserére.

3. Vajon tetszeni fog neki?

Ennél a kérdésnél elengedhetetlen, hogy elég jól ismerjük az ajándékozottat. Jó ha tudjuk a kedvenc színét, vagy hogy milyen színeket hord gyakran, az elegáns, egyszerű ékszereket kedveli, vagy szívesebben hord karakteresebb darabokat? Az egyszerű, eltisztult designnal nem nyúlhatunk mellé, de ha nagyon bizonytalanok lennénk, csaliként kérjük ki a véleményüket a kiszemelt ékszerekről.

4. Csomagolás

Ha unod az egyszerű ajándéktasakos megoldásokat, a következő posztban mutatok pár egyszerű, otthon is elkészíthető ötletet! :)

14480548_291099104608166_7637848444815217649_o_1.jpg

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://escdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr4511775853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása