LunaLight Ajándék

Az ötlettől a megvalósításig

Szakirányok

2016. május 11. 11:20 - ESC design

Az egyik fő választható szakirányunk a bútortervezés. Ez az a szakirány, ahol a tárgyak nagy többsége a faipari mérnök képzés szakirányával együtt fut. Műszaki rajzolás mellett tervezést, modellezést, felületkezelést és kárpitozást is tanulunk. Az utóbbi években nem ez a legnépszerűbb fő szak, általában azok választják ezt a szakirányt akik szeretik a fát (mint alapanyag) és imádják a bútorokat.

      ("Dobozokból" álló térelválasztó bútor kihúzható székekkel/asztallal)

A másik (jelenleg népszerűbb) szakirány az általános terméktervező szakirány. Ezen a szakirányon több gépészeti/elektrotechnikai/anyagismereti tantárgy van, és több lehetőség, hogy valami "nem bútort" tervezhessenek a hallgatók. A tantárgyak egyharmada a szakosodás után is azonos, de a kötelező tárgyak felvételén kívül nincs több közös óra, amin a két szak találkozna. Lehetőség van mindkét szakirány lehallgatására, bár jelentős bonyodalmat tud okozni az órarend kialakításában. (Az államvizsgán választható, melyik szakirányból szeretnénk vizsgázni, de lehetőség van mindkét szakból is lefelelni.)

 (Kültéri hulladékgyűjtők)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://escdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr448704382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása