LunaLight Ajándék

Az ötlettől a megvalósításig

Fenyőfák bármiből

2016. november 22. 19:02 - ESC design

 

Drótból:

Talán a legegyszerűbb, és leggyorsabb dekoráció.
Csak egy jól hajlítható, de vastag drótra és egy hungarocell vagy karton kúpra van szükségünk. A drótot hobbiboltokban is be lehet szerezni többféle színben is.

Papírból:

Ehhez a verzióhoz fehér kartont és színes papírokból kivágott hópelyheket használtam. A hópihéket lukasztóval vágtam ki (hobbi boltokban/ papírboltokban kapható), ragasztóval rögzítettem fel. A színek, formák tetszőlegesen variálhatóak. Ha pedig nincs kéznél más, a hagyományos kör lukasztóval is vághatunk rá díszeket, vagy kivághatjuk magunk is a hópelyheket.

Fonalból:

Ennek az elkészítése kicsit bonyolultabb és több kosszal is jár, de megéri. Ennél a verziónál kávéval díszítettem, de a holnapi nap mutatok pár alternatív díszítést is.

A folytatásban: Fonalból dekorációt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://escdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr10011986404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása